top of page
IMG_2569.jpeg

OVER ONS

lovable (5).png

LOVABLE

 

 

Lovable is een veelzijdig project gericht op de creatieve industrie, met focus op muziek en productie. Het biedt een platform voor opkomende artiesten en producers om hun talent te tonen en hun verhaal te delen.

 

Het project bestaat uit een muziekshow, interviewserie en live events, met als doel de naamsbekendheid te vergroten en een intieme sfeer te creëren waarin artiesten kunnen stralen.

cropped-AR21-TRNS-2048x2048.png

AREA-21

AREA 21, een veelbelovend recordlabel uit Almere, is een broedplaats voor jong talent in de muziekindustrie.

 

Met een divers portfolio en samenwerkingen met partners zoals Famenation.nl, beloven ze spannende en innovatieve projecten voor de toekomst.

Médica Endocrinologista Saúde Frase Emagrecimento Post Para Instagram (1).png

FAME NATION

Fame Nation is een creatieve uitgever met passie voor  entertainment, cultuur & lifestyle.

 

Wij zijn dé bron in Nederland voor nieuws, video’s de laatste trends en alles dat verder te linken is aan muziek.

hoofd (1).png

CAESAR'S GRILL

Caesar's Grill is in 2021 opgericht met één doel voor ogen: het bieden van een plezierige eetervaring aan de mensen in Almere en omgeving.

 

Dankzij onze ervaring en toewijding zijn we erin geslaagd meesters in het vak te worden. We bieden gerechten die vers, stevig en simpelweg onvergetelijk zijn.

FAQ

 • Wat is Fame Nation?
  Fame Nation is dé muziekplatfrom in Nederland. Met een uitgebreid aanbod van toffe programma's en verfrissende genres hebben wij voor iedere kijker wat wils. Volg onze online kanalen voor het laatste nieuws over muziekvideo's, artiesten, concerten en festivals.
 • Jouw muziekvideo op Fame Nation?
  Werk je bij een platenlabel of distributeur, of ben je een onafhankelijke artiest? Stuur je video naar: Info@famenation.nl
 • Jouw audio op Fame Nation?
  Let op! Omdat we ons alleen richten op officiële muziekvideo's, heeft het geen nut om mp3's of andere audiobestanden naar ons te sturen.
 • Werken bij Fame Nation?
  Ben je gek van muziek, weet je alles over social media, ben je een helemaal into tech of is camera & montage meer jouw ding? Fame Nation is flink aan het groeien en is op zoek naar stagiaires, werknemers en freelancers.
bottom of page